Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se sýrem Feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,37 g |
| Tuky | 33,02 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 29,38 g |
| –– mononenasycené | 20,79 g |
| –– polynenasycené | 8,59 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 0,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,78 g |
| – cukry | 0,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 menších červených řep | Červená řepa čerstvá | |
| 1,5 - 2 lžíce 1,5 - 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 26.25 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje (nejlépe olivového) | Olej řepkový | 33 ml |
| 0,5 - 1 stroužek 0,5 - 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 5.25 g |
| sýr Feta | Sýr feta |