Nutriční hodnoty (Drožďová polévka s jarní cibulkou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 319 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,27 g |
| Tuky | 0,59 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,89 g |
| – cukry | 5,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 1 1 červená cibulka | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| zelené konce jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 hrst 1 hrst libečku | Libeček čerstvý | |
| 10 snítek 10 snítek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| domácí těstoviny do polévky | Těstoviny pšeničné | |
| pár lžic pár lžic drůbežího vývaru | Vývar kuřecí |