Nutriční hodnoty (Jedničkové rybí filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 967 kJ / 1 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 86,67 g |
| – nasycené | 41,56 g |
| – nenasycené | 43,56 g |
| –– mononenasycené | 36,53 g |
| –– polynenasycené | 7,03 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 370 mg |
| Sodík | 5,94 g |
| Sůl | 14,80 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g rybího filé | Treska filet | 600 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny (nebo špeku) | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky soli (dle potřeby) | Sůl mořská | 10 g |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |