Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky se špenátem a fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 361 kJ / 1 759 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 345,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 341,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,59 g |
| Tuky | 34,66 g |
| – nasycené | 17,05 g |
| – nenasycené | 14,81 g |
| –– mononenasycené | 10,86 g |
| –– polynenasycené | 3,95 g |
| ––– omega 3 | 2,82 g |
| Vláknina | 4,46 g |
| Cholesterol | 860 mg |
| Sodík | 2,81 g |
| Sůl | 7,16 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 2,68 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 100 g 100 g čerstvého listového špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
| 100 g 100 g sýra feta (nebo balkánského sýra) | Sýr feta | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |