Nutriční hodnoty (Cikánské kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 264 kJ / 1 736 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 149,97 g |
| – nasycené | 53,44 g |
| – nenasycené | 93,18 g |
| –– mononenasycené | 69,73 g |
| –– polynenasycené | 23,45 g |
| ––– omega 3 | 4,24 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 224 mg |
| Sodík | 3,52 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 48,40 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sladká i pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g hub | Hřib čerstvý | 100 g |
| 3-4 3-4 zelené papriky (aby byl pokrm barevnější) | Paprika zelená čerstvá | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 nožka 1 nožka klobásy | Klobása | 220 g |
| vývar z 1/3 kostky vývar z 1/3 kostky slepičího vývaru | Vývar kuřecí | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |