Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s Fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
Tuky | 31,08 g |
– nasycené | 14,53 g |
– nenasycené | 15,86 g |
–– mononenasycené | 13,40 g |
–– polynenasycené | 2,46 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 21,62 g |
– cukry | 16,64 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
5 lístků 5 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 g 100 g sýru Feta | Sýr feta | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |