Nutriční hodnoty (Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 612 kJ / 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,75 g |
| Tuky | 1,06 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 28,98 g |
| – cukry | 15,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
| 1/2 1/2 staršího rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
| máslo na vymazání (nebo Rama) | Máslo kravské | |
| nasekané mandle (nebo mandlové lupínky, ořechy...) | Mandle loupané |