Nutriční hodnoty (Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 612 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,75 g |
Tuky | 1,06 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 28,98 g |
– cukry | 15,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
1/2 1/2 staršího rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
máslo na vymazání (nebo Rama) | Máslo kravské | |
nasekané mandle (nebo mandlové lupínky, ořechy...) | Mandle loupané |