Nutriční hodnoty (Falešný rybí salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 621 kJ / 2 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
| Tuky | 204,27 g |
| – nasycené | 26,20 g |
| – nenasycené | 159,91 g |
| –– mononenasycené | 46,56 g |
| –– polynenasycené | 113,35 g |
| ––– omega 3 | 3,26 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,66 g |
| Sacharidy | 13,95 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg kuřecího masa (i králičího, slepičího či krůtího masa bez kůže a kostí - libovolně, podle možnosti) | Kuře prso | 400 g |
| 250 ml 250 ml majolky | Majonéza | 250 g |
| 20 20 dkg nakládané zeleniny (1 sklenička Moravanka, Kunjovanka...) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev (není podmínkou, viz postup) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 170 ml 170 ml octa | Ocet lihový | 170 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý |