Nutriční hodnoty (Pudinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 411 kJ / 5 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 246,37 g |
– nasycené | 78,89 g |
– nenasycené | 151,00 g |
–– mononenasycené | 112,35 g |
–– polynenasycené | 38,65 g |
––– omega 3 | 11,18 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 706,15 g |
– cukry | 349,75 g |
––– laktóza | 89,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrníčky 2 hrníčky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrníček 1 hrníček cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrníček 1 hrníček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřIcí prášek | Kypřící prášek | |
2 2 pudinky čokoládové | Puding v prášku | |
1000 ml 1000 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
3 kelímky 3 kelímky kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 750 ml |
1 1 skořicový cukr (na posypání) | Cukr skořicový |