Nutriční hodnoty (Závitky s nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 654 kJ / 1 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,14 g |
Tuky | 105,24 g |
– nasycené | 21,88 g |
– nenasycené | 68,12 g |
–– mononenasycené | 14,36 g |
–– polynenasycené | 53,76 g |
––– omega 3 | 7,73 g |
Vláknina | 25,26 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 7,62 g |
Sacharidy | 122,20 g |
– cukry | 47,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 plátků 10 plátků prorostlé anglické slaniny | Anglická slanina | |
5 plátků 5 plátků vepřové kýty (paličkou rozklepeme na tenké plátky) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g bílého chleba | Chléb pšeničný bílý | 100 g |
300 g 300 g klobásek (vinná klobása-střívka odstranit) | Klobása | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
velká hrst hrst celerové natě (z bulvového celeru) | Petržel nať čerstvá | |
velká hrst hrst petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
3 3 jablka oloupaná nastrouhaná nahrubo | Jablko čerstvé | 450 g |
100 g 100 g vlašských ořechů nahrubo nasekaných | Vlašské ořechy | 100 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
citronová kůra z řádně očištěného citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |