Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový pilaf s rajčatovou šťávou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 365 kJ /
1 999 kcal
Bílkoviny44,54 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,87 g
Tuky11,42 g
– nasycené6,29 g
– nenasycené3,95 g
–– mononenasycené1,26 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,38 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy422,23 g
– cukry34,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rýže Rýže bílá 500 g
1 l 1 l vývaru (může být i kuřecí i hovězí) Vývar hovězí 1000 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 rajčata (tady je to více méně na vás a vašich zásobách,já jsem použila rajčata, ale klidně můžete použít i rajský protlak, nebo rajčatovou šťávu) Rajče červené čerstvé 210 g
1-2 1-2 paprikové lusky (já jsem vzala zelené, aby to bylo barevnější) Paprika bílá čerstvá
šunka (nebo kuřecí prsa, popř. jiné maso, i když taky by se to dalo vegetariánsky ;P) Šunka vepřová vařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.