Nutriční hodnoty (Rýžový pilaf s rajčatovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 365 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,87 g |
Tuky | 11,42 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 3,95 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 17,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 422,23 g |
– cukry | 34,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 l 1 l vývaru (může být i kuřecí i hovězí) | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 rajčata (tady je to více méně na vás a vašich zásobách,já jsem použila rajčata, ale klidně můžete použít i rajský protlak, nebo rajčatovou šťávu) | Rajče červené čerstvé | 210 g |
1-2 1-2 paprikové lusky (já jsem vzala zelené, aby to bylo barevnější) | Paprika bílá čerstvá | |
šunka (nebo kuřecí prsa, popř. jiné maso, i když taky by se to dalo vegetariánsky ;P) | Šunka vepřová vařená | |