Nutriční hodnoty (Bedlový perkelt s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,90 g |
| Tuky | 17,74 g |
| – nasycené | 5,14 g |
| – nenasycené | 7,76 g |
| –– mononenasycené | 5,78 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 44,04 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 69,40 g |
| – cukry | 22,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 500-800 g 500-800 g bedel | Bedla čerstvá | 650 g |
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 pevná rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| trocha trocha oleje nebo sádla | Olej řepkový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trocha trocha vody (asi 100 ml) | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |