Nutriční hodnoty (Čína na karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 712 kJ / 409 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 83,37 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g | 
| Tuky | 3,86 g | 
| – nasycené | 1,05 g | 
| – nenasycené | 2,25 g | 
| –– mononenasycené | 1,44 g | 
| –– polynenasycené | 0,81 g | 
| ––– omega 3 | 0,67 g | 
| Vláknina | 3,16 g | 
| Cholesterol | 193 mg | 
| Sodík | 199 mg | 
| Sůl | 0,49 g | 
| Sacharidy | 9,45 g | 
| – cukry | 4,78 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso (pro 2 stačí jen jedno pro 4 osoby alespoň 2 prsíčka) | Kuře prso | 350 g | 
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g | 
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 menší cibulky nebo 1 větší | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| solamyl (škrob) | Bramborový škrob | |
| sojová omáčka (sladká a normální) | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| jasmínová rýže | Rýže jasmínová natural | |
| perfektní je čínské zelí (které jsem neměla) | Zelí čínské čerstvé | |
| nakrájené mandle | Mandle neloupané |