Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čína na karamelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 712 kJ /
409 kcal
Bílkoviny83,37 g
– z toho živočišné bílkoviny81,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky3,86 g
– nasycené1,05 g
– nenasycené2,25 g
–– mononenasycené1,44 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,67 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy9,45 g
– cukry4,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prso (pro 2 stačí jen jedno pro 4 osoby alespoň 2 prsíčka) Kuře prso 350 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 2 menší cibulky nebo 1 větší Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
olivový olej Olej olivový
solamyl (škrob) Bramborový škrob
sojová omáčka (sladká a normální) Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
jasmínová rýže Rýže jasmínová natural
perfektní je čínské zelí (které jsem neměla) Zelí čínské čerstvé
nakrájené mandle Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.