Nutriční hodnoty (Lepenice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 998 kJ / 2 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 163,10 g |
| – nasycené | 75,39 g |
| – nenasycené | 81,90 g |
| –– mononenasycené | 65,59 g |
| –– polynenasycené | 16,31 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 6,64 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 182,00 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 0,3 kg 0,3 kg uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300.00001192092896 g |
| 0,15 kg 0,15 kg sádla | Sádlo vepřové | 150.00000596046448 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |