Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Bio farma)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie50 562 kJ /
12 085 kcal
Bílkoviny319,13 g
– z toho živočišné bílkoviny259,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,10 g
Tuky406,26 g
– nasycené193,17 g
– nenasycené157,75 g
–– mononenasycené133,15 g
–– polynenasycené24,60 g
––– omega 31,46 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 6,23 g
Sodík 2,98 g
Sůl6,41 g
Sacharidy1 779,01 g
– cukry1 335,79 g
––– laktóza99,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 20 vajec Vejce slepičí 1400 g
600 g 600 g cukru krupice Cukr bílý 600 g
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
6 lžic 6 lžic cukru krupice Cukr bílý 72 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 pudink Puding v prášku
500 g 500 g cukru moučka Cukr bílý 500 g
250 g 250 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 250 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 15 ml
1 lžička 1 lžička mandlového aroma Aroma mandlové 5 ml
6-8 lžic 6-8 lžic vody Voda 126 ml
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.