Nutriční hodnoty (Dort Bio farma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 50 562 kJ / 12 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 319,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 259,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,10 g |
Tuky | 406,26 g |
– nasycené | 193,17 g |
– nenasycené | 157,75 g |
–– mononenasycené | 133,15 g |
–– polynenasycené | 24,60 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 6,23 g |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 6,41 g |
Sacharidy | 1 779,01 g |
– cukry | 1 335,79 g |
––– laktóza | 99,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 20 vajec | Vejce slepičí | 1400 g |
600 g 600 g cukru krupice | Cukr bílý | 600 g |
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 pudink | Puding v prášku | |
500 g 500 g cukru moučka | Cukr bílý | 500 g |
250 g 250 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička mandlového aroma | Aroma mandlové | 5 ml |
6-8 lžic 6-8 lžic vody | Voda | 126 ml |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |