Nutriční hodnoty (Irské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 188 kJ / 4 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 237,68 g |
| – nasycené | 139,96 g |
| – nenasycené | 86,50 g |
| –– mononenasycené | 74,40 g |
| –– polynenasycené | 12,10 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 578,70 g |
| – cukry | 227,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 200 g 200 g cukr moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 250 g 250 g másla (Zlatá Haná, Hera) | Máslo kravské | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
| marmeláda rybízová nebo povidla | Marmeláda z červeného rybízu | |
| citrónová poleva v prášku | Poleva bílková |