Bohdalovský závitek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 25,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vařil i fotil můj zeť v restauraci. Já jsem jej ještě nedělala, ale chystám se na to zítra. Potom bych vložila i fotky postupu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2010 02:04
Pardon za Cestinu jen uz sem nebyl doma dlouho

14. 10. 2010 02:03
Klobasky se zelim ...mmmmm ...hmm ...to nikdy neurazi. A zvlast kdyz je to zabalene pjekne do stavnatouckyho masicka
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry

pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry

23. 11. 2009 17:04
Sodovka, díky!! Dlouho jsem tě neviděla. Já bych vlastně taky volila vepřové, ale, jak píšu v receptu, dělal to zeď v restauraci a měl s tím obrovský úspěch. Tam se hodně improvizuje a je z čeho
Zákazníci ho ohodnotili i nějakým tím úplatkem
On pekl v troubě, protže jich dělal hodně, já dusila na sporáku. No a i já byla pochválená




23. 11. 2009 16:49
Podobné závitky s kysaným zelím a klobáskou dělám z vepřového masa. Musím říct, že jsou fantastické. Jani, příště vyzkouším tvé závitky z hovězího masa. Zelí do závitků nezahušťuji. Jenom ho vyždímám a chvíli orestuji na uzené slanince a osmažené cibulce. Pak ochutím Podravkou a cukrem. Osmažená cibulka na uzené slanince dává zelíčku znamenitou chuť. Posílám bodíka
23. 11. 2009 13:44
Mňam 







23. 11. 2009 13:42
...závitky vypadají fakt moc jedle...určitě vyzkouším...



23. 11. 2009 13:41
Vypadá skvostně 



23. 11. 2009 13:40
Jani, paráda...



23. 11. 2009 13:39
máš to hezké

23. 11. 2009 13:38
Takže uvařeno, snězeno
Přidávám vlastní fotky a dobrou zkušenost, že tento závitek je téměř lepší, než španělský ptáček.


22. 11. 2009 21:41
Já to zítra určitě vyzkouším a přidám fotky, pokud to nějak nezmastím
, i to se může stát. Jirka to fotil mobilem a třebaže udělal víc fotek, nemohl hostovi závitek rozkrojit, že jo
. Ale ten recept se mi moc líbí. V hovězím zelí, to může být docela zajímavé.





22. 11. 2009 21:32
Jani, to je fakt bezvadný, takový jako jinačí "španělák". Já chci zrovna tento týden dělat nějakou omáčku, tak to možná bude právě tahle
Dávám klukům i tobě boda, ale můžu jen jednoho dohromady




22. 11. 2009 20:29
Som presvedčená, že je to veľmi chutné. Mám príbuznú, profesionálnu kuchárku a u tej som niečo takéto jedla, (teda, ak ma pamäť neklame) ale z bravčového - vepřového mäsa. +
22. 11. 2009 16:36
Tak to bude dobrůtečka...
Určitě zkusím
.


22. 11. 2009 14:14
super 

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Bezlepkový ovocný koláč
Přidáno před 1 hodinou

Vepřová panenka s volským okem
Přidáno před 2 hodinami

Čočka trochu jinak vařená
Přidáno před 5 hodinami

Šimlové koláče
Přidáno před 5 hodinami

Pórkový salát s jablkem, mrkví a majonézou
Přidáno 31. 3. 2023 08:56

Můj játrový guláš
Přidáno 30. 3. 2023 19:58
Právě bylo uvařeno:

Litý perník
uvařil/a Framesi
před 1 minutou

Vdolky naší holky
uvařil/a M.Smutna
před 8 minutami

Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
uvařil/a Frankie64
před 14 minutami

Buchta kefírová
uvařil/a hamus
před 25 minutami

Vynikající mrkvové řezy
uvařil/a Nymeria
před 37 minutami

Luxusní a rychlý makovník
uvařil/a Ryngle
před 1 hodinou

Výborné kuře na červeném víně
uvařil/a sekacka
před 1 hodinou

Uzená krkovička na cibulce (pánská jízda)
uvařil/a Lucie1001
před 2 hodinami

Rychlá pórková polévka
uvařil/a jaklp
před 3 hodinami

Marinované žampiony
uvařil/a Vendul1
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: závitky z hovězího masa hovezi zavitek hovězí závitky se zelím závitek bohdalovsky veprovy zavitek hovězí závitek se zelím hovězí závitky recept hovězí závitky závitek z hovězího masa bohdalsky zavitek kuřecí závitek podle bohdalové jidáše /jiřina bohdalová/ bohdslovsky zavitek závitky jiřiny bohdalové zelný závitek závitek recept závitky podle jiřiny bohdalové kuřecí závitky podle bohdalové zavitky podle bohdalové vepřový závitek bohdalovský
Suroviny: maso hovězí, hořčice, zelí kysané, brambory, okurky sterilované, slanina, klobása pikantní, kapie červená, cibule, protlak rajčatový, sůl, pepř, česnek
Bohdalovský závitek
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAlO
15 názorů