Bohdalovský závitek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 25,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vařil i fotil můj zeť v restauraci. Já jsem jej ještě nedělala, ale chystám se na to zítra. Potom bych vložila i fotky postupu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2010 01:04
Pardon za Cestinu jen uz sem nebyl doma dlouho
14. 10. 2010 01:03
Klobasky se zelim ...mmmmm ...hmm ...to nikdy neurazi. A zvlast kdyz je to zabalene pjekne do stavnatouckyho masicka
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry
23. 11. 2009 16:04
Sodovka, díky!! Dlouho jsem tě neviděla. Já bych vlastně taky volila vepřové, ale, jak píšu v receptu, dělal to zeď v restauraci a měl s tím obrovský úspěch. Tam se hodně improvizuje a je z čeho Zákazníci ho ohodnotili i nějakým tím úplatkem On pekl v troubě, protže jich dělal hodně, já dusila na sporáku. No a i já byla pochválená
23. 11. 2009 15:49
Podobné závitky s kysaným zelím a klobáskou dělám z vepřového masa. Musím říct, že jsou fantastické. Jani, příště vyzkouším tvé závitky z hovězího masa. Zelí do závitků nezahušťuji. Jenom ho vyždímám a chvíli orestuji na uzené slanince a osmažené cibulce. Pak ochutím Podravkou a cukrem. Osmažená cibulka na uzené slanince dává zelíčku znamenitou chuť. Posílám bodíka
23. 11. 2009 12:44
Mňam
23. 11. 2009 12:42
...závitky vypadají fakt moc jedle...určitě vyzkouším...
23. 11. 2009 12:41
Vypadá skvostně
23. 11. 2009 12:40
Jani, paráda...
23. 11. 2009 12:39
máš to hezké
23. 11. 2009 12:38
Takže uvařeno, snězeno Přidávám vlastní fotky a dobrou zkušenost, že tento závitek je téměř lepší, než španělský ptáček.
22. 11. 2009 20:41
Já to zítra určitě vyzkouším a přidám fotky, pokud to nějak nezmastím, i to se může stát. Jirka to fotil mobilem a třebaže udělal víc fotek, nemohl hostovi závitek rozkrojit, že jo. Ale ten recept se mi moc líbí. V hovězím zelí, to může být docela zajímavé.
22. 11. 2009 20:32
Jani, to je fakt bezvadný, takový jako jinačí "španělák". Já chci zrovna tento týden dělat nějakou omáčku, tak to možná bude právě tahleDávám klukům i tobě boda, ale můžu jen jednoho dohromady
22. 11. 2009 19:29
Som presvedčená, že je to veľmi chutné. Mám príbuznú, profesionálnu kuchárku a u tej som niečo takéto jedla, (teda, ak ma pamäť neklame) ale z bravčového - vepřového mäsa. +
22. 11. 2009 15:36
Tak to bude dobrůtečka... Určitě zkusím .
22. 11. 2009 13:14
super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Další recepty
Tématické fráze: závitky z hovězího masa hovezi zavitek hovězí závitky se zelím závitek bohdalovsky veprovy zavitek hovězí závitek se zelím hovězí závitky recept hovězí závitky závitek z hovězího masa bohdalsky zavitek kuřecí závitek podle bohdalové jidáše /jiřina bohdalová/ bohdslovsky zavitek závitky jiřiny bohdalové zelný závitek závitek recept závitky podle jiřiny bohdalové kuřecí závitky podle bohdalové zavitky podle bohdalové vepřový závitek bohdalovský
Suroviny: maso hovězí, hořčice, zelí kysané, brambory, okurky sterilované, slanina, klobása pikantní, kapie červená, cibule, protlak rajčatový, sůl, pepř, česnek
Bohdalovský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAlO
15 názorů