Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bohdalovský závitek

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2009 14:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie700 kJ / 167 kcal
Bílkoviny7,83 g
Tuky1,03 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy25,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vařil i fotil můj zeť v restauraci. Já jsem jej ještě nedělala, ale chystám se na to zítra. Potom bych vložila i fotky postupu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JayJerry

14. 10. 2010 02:04

Pardon za Cestinu jen uz sem nebyl doma dlouho;-)

JayJerry

14. 10. 2010 02:03

Klobasky se zelim ...mmmmm ...hmm ...to nikdy neurazi. A zvlast kdyz je to zabalene pjekne do stavnatouckyho masicka:-p
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2009 17:04

Sodovka, díky!! Dlouho jsem tě neviděla. Já bych vlastně taky volila vepřové, ale, jak píšu v receptu, dělal to zeď v restauraci a měl s tím obrovský úspěch. Tam se hodně improvizuje a je z čeho;-) Zákazníci ho ohodnotili i nějakým tím úplatkem:-)):-D On pekl v troubě, protže jich dělal hodně, já dusila na sporáku. No a i já byla pochválená:-))

Sodovka Sodovka

23. 11. 2009 16:49

Podobné závitky s kysaným zelím a klobáskou dělám z vepřového masa. Musím říct, že jsou fantastické. Jani, příště vyzkouším tvé závitky z hovězího masa. Zelí do závitků nezahušťuji. Jenom ho vyždímám a chvíli orestuji na uzené slanince a osmažené cibulce. Pak ochutím Podravkou a cukrem. Osmažená cibulka na uzené slanince dává zelíčku znamenitou chuť. Posílám bodíka

Paprika Paprika

23. 11. 2009 13:44

Mňam :-p:-p :yes::yes: ;-)

Svetlana Svetlana

23. 11. 2009 13:42

...závitky vypadají fakt moc jedle...určitě vyzkouším...:yes::yes:

spagetka spagetka

23. 11. 2009 13:41

Vypadá skvostně :-p:yes:

Eliza Eliza

23. 11. 2009 13:40

Jani, paráda...:-p:-K

Iljusa Iljusa

23. 11. 2009 13:39

máš to hezké:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2009 13:38

Takže uvařeno, snězeno;-) Přidávám vlastní fotky a dobrou zkušenost, že tento závitek je téměř lepší, než španělský ptáček.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2009 21:41

Já to zítra určitě vyzkouším a přidám fotky, pokud to nějak nezmastím:-)):-D, i to se může stát. Jirka to fotil mobilem a třebaže udělal víc fotek, nemohl hostovi závitek rozkrojit, že jo:-)):-D. Ale ten recept se mi moc líbí. V hovězím zelí, to může být docela zajímavé.;-)

Bibinka Bibinka

22. 11. 2009 21:32

Jani, to je fakt bezvadný, takový jako jinačí "španělák". Já chci zrovna tento týden dělat nějakou omáčku, tak to možná bude právě tahle;-)Dávám klukům i tobě boda, ale můžu jen jednoho dohromady:-D:yes:

magdalenka magdalenka

22. 11. 2009 20:29

Som presvedčená, že je to veľmi chutné. Mám príbuznú, profesionálnu kuchárku a u tej som niečo takéto jedla, (teda, ak ma pamäť neklame) ale z bravčového - vepřového mäsa. +

Eliza Eliza

22. 11. 2009 16:36

Tak to bude dobrůtečka...:-p Určitě zkusím :-K.

Pejli Pejli

22. 11. 2009 14:14

super :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: závitky z hovězího masa hovezi zavitek hovězí závitky se zelím závitek bohdalovsky veprovy zavitek hovězí závitek se zelím hovězí závitky recept hovězí závitky závitek z hovězího masa bohdalsky zavitek kuřecí závitek podle bohdalové jidáše /jiřina bohdalová/ bohdslovsky zavitek závitky jiřiny bohdalové zelný závitek závitek recept závitky podle jiřiny bohdalové kuřecí závitky podle bohdalové zavitky podle bohdalové vepřový závitek bohdalovský

Suroviny: maso hovězí, hořčice, zelí kysané, brambory, okurky sterilované, slanina, klobása pikantní, kapie červená, cibule, protlak rajčatový, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Bohdalovský závitek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAlO