Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Bohdalovský závitek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2009 14:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie700 kJ / 167 kcal
Bílkoviny7,83 g
Tuky1,03 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy25,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vařil i fotil můj zeť v restauraci. Já jsem jej ještě nedělala, ale chystám se na to zítra. Potom bych vložila i fotky postupu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JayJerry

14. 10. 2010 02:04

Pardon za Cestinu jen uz sem nebyl doma dlouho;-)

JayJerry

14. 10. 2010 02:03

Klobasky se zelim ...mmmmm ...hmm ...to nikdy neurazi. A zvlast kdyz je to zabalene pjekne do stavnatouckyho masicka:-p
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2009 17:04

Sodovka, díky!! Dlouho jsem tě neviděla. Já bych vlastně taky volila vepřové, ale, jak píšu v receptu, dělal to zeď v restauraci a měl s tím obrovský úspěch. Tam se hodně improvizuje a je z čeho;-) Zákazníci ho ohodnotili i nějakým tím úplatkem:-)):-D On pekl v troubě, protže jich dělal hodně, já dusila na sporáku. No a i já byla pochválená:-))

Sodovka Sodovka

23. 11. 2009 16:49

Podobné závitky s kysaným zelím a klobáskou dělám z vepřového masa. Musím říct, že jsou fantastické. Jani, příště vyzkouším tvé závitky z hovězího masa. Zelí do závitků nezahušťuji. Jenom ho vyždímám a chvíli orestuji na uzené slanince a osmažené cibulce. Pak ochutím Podravkou a cukrem. Osmažená cibulka na uzené slanince dává zelíčku znamenitou chuť. Posílám bodíka

Paprika Paprika

23. 11. 2009 13:44

Mňam :-p:-p :yes::yes: ;-)

Svetlana Svetlana

23. 11. 2009 13:42

...závitky vypadají fakt moc jedle...určitě vyzkouším...:yes::yes:

spagetka spagetka

23. 11. 2009 13:41

Vypadá skvostně :-p:yes:

Eliza Eliza

23. 11. 2009 13:40

Jani, paráda...:-p:-K

Iljusa Iljusa

23. 11. 2009 13:39

máš to hezké:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2009 13:38

Takže uvařeno, snězeno;-) Přidávám vlastní fotky a dobrou zkušenost, že tento závitek je téměř lepší, než španělský ptáček.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2009 21:41

Já to zítra určitě vyzkouším a přidám fotky, pokud to nějak nezmastím:-)):-D, i to se může stát. Jirka to fotil mobilem a třebaže udělal víc fotek, nemohl hostovi závitek rozkrojit, že jo:-)):-D. Ale ten recept se mi moc líbí. V hovězím zelí, to může být docela zajímavé.;-)

Bibinka Bibinka

22. 11. 2009 21:32

Jani, to je fakt bezvadný, takový jako jinačí "španělák". Já chci zrovna tento týden dělat nějakou omáčku, tak to možná bude právě tahle;-)Dávám klukům i tobě boda, ale můžu jen jednoho dohromady:-D:yes:

magdalenka magdalenka

22. 11. 2009 20:29

Som presvedčená, že je to veľmi chutné. Mám príbuznú, profesionálnu kuchárku a u tej som niečo takéto jedla, (teda, ak ma pamäť neklame) ale z bravčového - vepřového mäsa. +

Eliza Eliza

22. 11. 2009 16:36

Tak to bude dobrůtečka...:-p Určitě zkusím :-K.

Pejli Pejli

22. 11. 2009 14:14

super :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: závitky z hovězího masa hovezi zavitek hovězí závitky se zelím závitek bohdalovsky veprovy zavitek hovězí závitek se zelím hovězí závitky recept hovězí závitky závitek z hovězího masa bohdalsky zavitek kuřecí závitek podle bohdalové jidáše /jiřina bohdalová/ bohdslovsky zavitek závitky jiřiny bohdalové zelný závitek závitek recept závitky podle jiřiny bohdalové kuřecí závitky podle bohdalové zavitky podle bohdalové vepřový závitek bohdalovský

Suroviny: maso hovězí, hořčice, zelí kysané, brambory, okurky sterilované, slanina, klobása pikantní, kapie červená, cibule, protlak rajský, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Bohdalovský závitek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAlO