Nutriční hodnoty (Francouzská cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 313 kJ / 1 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,64 g |
| Tuky | 90,35 g |
| – nasycené | 43,52 g |
| – nenasycené | 44,02 g |
| –– mononenasycené | 32,63 g |
| –– polynenasycené | 11,39 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 49,90 g |
| Cholesterol | 176 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,51 g |
| Sacharidy | 152,56 g |
| – cukry | 56,50 g |
| ––– laktóza | 5,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g cibule | Cibule čerstvá | 750 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1,5 litru 1,5 litru vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 80 g 80 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
| 120 ml 120 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |