Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikao řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 309 kJ /
2 225 kcal
Bílkoviny57,63 g
– z toho živočišné bílkoviny43,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,41 g
Tuky41,61 g
– nasycené13,76 g
– nenasycené18,52 g
–– mononenasycené14,53 g
–– polynenasycené3,99 g
––– omega 30,14 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 511 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy399,55 g
– cukry234,50 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
75 g 75 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 75 g
75 g 75 g Solamylu Bramborový škrob 75 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce prosátého kakaa Kakao prášek 37.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.