Nutriční hodnoty (Pikao řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 309 kJ / 2 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
| Tuky | 41,61 g |
| – nasycené | 13,76 g |
| – nenasycené | 18,52 g |
| –– mononenasycené | 14,53 g |
| –– polynenasycené | 3,99 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 399,55 g |
| – cukry | 234,50 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
| 75 g 75 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 75 g |
| 75 g 75 g Solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce prosátého kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |