Nutriční hodnoty (Pikao řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 309 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 41,61 g |
– nasycené | 13,76 g |
– nenasycené | 18,52 g |
–– mononenasycené | 14,53 g |
–– polynenasycené | 3,99 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 399,55 g |
– cukry | 234,50 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
75 g 75 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 75 g |
75 g 75 g Solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce prosátého kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |