Nutriční hodnoty (Poctivý punčový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 263 kJ / 3 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 66,80 g |
– nasycené | 11,27 g |
– nenasycené | 42,73 g |
–– mononenasycené | 31,48 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 520,30 g |
– cukry | 405,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
200 ml 200 ml červeného sirupu | Sirup malinový | |
100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |
červená potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
marmeláda na potření piškotu | Marmeláda jahodová | |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
červená potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
vařící voda (dle potřeby) | Voda |