Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Poctivý punčový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 263 kJ /
3 170 kcal
Bílkoviny58,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky66,80 g
– nasycené11,27 g
– nenasycené42,73 g
–– mononenasycené31,48 g
–– polynenasycené11,25 g
––– omega 32,40 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 560 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy520,30 g
– cukry405,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g krystalového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
200 ml 200 ml červeného sirupu Sirup malinový
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml
červená potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
marmeláda na potření piškotu Marmeláda jahodová
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
červená potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
citronová šťáva Šťáva z citrónu
vařící voda (dle potřeby) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.