Nutriční hodnoty (Švestkovo-jablečná marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 831 kJ / 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,25 g |
| Tuky | 2,73 g |
| – nasycené | 0,77 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 113,78 g |
| – cukry | 97,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g švestek | Švestky čerstvé | 500 g |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 želírovací cukr 2:1 | Cukr želírovací | |
| 2 kousky 2 kousky celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |