Nutriční hodnoty (Pečený králík na koriandru, slanině a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 081 kJ / 1 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 168,00 g |
| – nasycené | 82,00 g |
| – nenasycené | 84,00 g |
| –– mononenasycené | 72,00 g |
| –– polynenasycené | 12,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 20 dkg 20 dkg slaniny co nejčistší bez tuku | Špek | 200 g |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koriandr sušený | Koriandr semena |