Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohové pokušení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 012 kJ /
959 kcal
Bílkoviny27,88 g
– z toho živočišné bílkoviny18,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,50 g
Tuky28,67 g
– nasycené4,91 g
– nenasycené18,42 g
–– mononenasycené12,91 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 31,01 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy141,47 g
– cukry92,67 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
60 g 60 g cukru moučka Cukr bílý 60 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 měkký tvaroh (nebo zakysaná smetana, hustý bílý jogurt) Tvaroh polotučný
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 sypká želatina Želatina vepřová
50 ml 50 ml horké vody Voda 50 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
500 g 500 g jahod (mražené, kompotované či čerstvé) Jahody čerstvé 500 g
1 1 sypká želatina Želatina vepřová
50 ml 50 ml horké vody Voda 50 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
šlehačka Šlehačka 35%
cukrová poleva Poleva bílková
ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.