Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s žervé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 596 kJ / 1 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 104,38 g |
| – nasycené | 15,58 g |
| – nenasycené | 74,97 g |
| –– mononenasycené | 27,41 g |
| –– polynenasycené | 47,56 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kostka 1 kostka sýra Žervé | Žervé | |
| 3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 mrkev(menší) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 ml 100 ml tatarky Hellmans light | Tatarská omáčka | 100 g |
| 1 kl 1 kl plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |