Nutriční hodnoty (Krkonošské kuře s bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 685 kJ / 3 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,80 g |
| Tuky | 162,81 g |
| – nasycené | 89,28 g |
| – nenasycené | 60,63 g |
| –– mononenasycené | 52,73 g |
| –– polynenasycené | 7,90 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 774 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 7,71 g |
| Sacharidy | 329,90 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velké kuře (nebo 6–8 stehen) | Kuře | |
| 250-300 g 250-300 g uzené krkovičky (nebo rolovaná plec) | Vepřová krkovice uzená | 275 g |
| 1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 750 g 750 g uvařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |