Nutriční hodnoty (Hraběnčin koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 798 kJ / 3 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 138,33 g |
– nasycené | 34,84 g |
– nenasycené | 93,47 g |
–– mononenasycené | 63,88 g |
–– polynenasycené | 29,58 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 855 mg |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 556,80 g |
– cukry | 260,94 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
180 g 180 g Hery | Margarín | 180 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
meruňky | Dužina meruňky čerstvá | |
tuk na vymazaní plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |