Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčin koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 798 kJ /
3 776 kcal
Bílkoviny69,96 g
– z toho živočišné bílkoviny29,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky138,33 g
– nasycené34,84 g
– nenasycené93,47 g
–– mononenasycené63,88 g
–– polynenasycené29,58 g
––– omega 31,90 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 683 mg
Sůl2,23 g
Sacharidy556,80 g
– cukry260,94 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
180 g 180 g Hery Margarín 180 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
meruňky Dužina meruňky čerstvá
tuk na vymazaní plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.