Nutriční hodnoty (Salát - vzpomínka na Itálii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 37,07 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g | 
| Tuky | 133,96 g | 
| – nasycené | 67,14 g | 
| – nenasycené | 53,35 g | 
| –– mononenasycené | 46,28 g | 
| –– polynenasycené | 7,07 g | 
| ––– omega 3 | 0,40 g | 
| Vláknina | 5,28 g | 
| Cholesterol | 130 mg | 
| Sodík | 2,82 g | 
| Sůl | 7,00 g | 
| Sacharidy | 24,40 g | 
| – cukry | 21,00 g | 
| ––– laktóza | 3,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g | 
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| 100 g 100 g italského Specku (lze nahradit Parmskou šunkou) | Špek | 100 g | 
| 100 g 100 g strouhaného Parmazánu | Parmezán | 100 g | 
| olivový olej | Olej olivový |