Nutriční hodnoty (Salát - vzpomínka na Itálii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
Tuky | 133,96 g |
– nasycené | 67,14 g |
– nenasycené | 53,35 g |
–– mononenasycené | 46,28 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salát | Salát hlávkový čerstvý | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
100 g 100 g italského Specku (lze nahradit Parmskou šunkou) | Špek | 100 g |
100 g 100 g strouhaného Parmazánu | Parmezán | 100 g |
olivový olej | Olej olivový |