Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát - vzpomínka na Itálii)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 117 kJ /
1 462 kcal
Bílkoviny37,07 g
– z toho živočišné bílkoviny33,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,57 g
Tuky133,96 g
– nasycené67,14 g
– nenasycené53,35 g
–– mononenasycené46,28 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,28 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,82 g
Sůl7,00 g
Sacharidy24,40 g
– cukry21,00 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salát Salát hlávkový čerstvý
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
100 g 100 g italského Specku (lze nahradit Parmskou šunkou) Špek 100 g
100 g 100 g strouhaného Parmazánu Parmezán 100 g
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.