Nutriční hodnoty (Podmáslový chléb II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 752 kJ / 2 092 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 25,20 g |
| – nasycené | 11,50 g |
| – nenasycené | 14,40 g |
| –– mononenasycené | 5,70 g |
| –– polynenasycené | 8,70 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 386,48 g |
| – cukry | 46,48 g |
| ––– laktóza | 18,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 ml 350 ml podmáslí | Podmáslí | 350 g |
| 500 g 500 g hladké mouky (světlé) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 balíček 1 balíček sušených kvasnic | Droždí sušené | |
| 1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 10 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |