Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované červené zelí - kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie4 605 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny17,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,18 g
Tuky31,13 g
– nasycené2,79 g
– nenasycené26,23 g
–– mononenasycené17,62 g
–– polynenasycené8,61 g
––– omega 32,41 g
Vláknina35,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy171,34 g
– cukry154,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červeného zelí Zelí červené čerstvé 1000 g
šťáva ze 2 pomerančů Pomeranč čerstvý
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru krystal Cukr bílý 52.5 g
1 špetka 1 špetka soli (nebo dle potřeby) Sůl mořská 1 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
1 1 hřebíček Hřebíček
2-3 lžíce 2-3 lžíce borůvek Borůvky čerstvé 37.5 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 37.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.