Nutriční hodnoty (Marinované červené zelí - kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 4 605 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
| Tuky | 31,13 g |
| – nasycené | 2,79 g |
| – nenasycené | 26,23 g |
| –– mononenasycené | 17,62 g |
| –– polynenasycené | 8,61 g |
| ––– omega 3 | 2,41 g |
| Vláknina | 35,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 171,34 g |
| – cukry | 154,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1000 g |
| šťáva ze 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 52.5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli (nebo dle potřeby) | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 1 hřebíček | Hřebíček | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce borůvek | Borůvky čerstvé | 37.5 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 37.5 ml |