Nutriční hodnoty (Závin z řeckého phillo (filo) těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 722 kJ / 3 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 115,00 g |
| Tuky | 61,80 g |
| – nasycené | 9,72 g |
| – nenasycené | 48,08 g |
| –– mononenasycené | 33,24 g |
| –– polynenasycené | 14,84 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 730,09 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 hrnky 4 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vlažné vody | Voda | 375 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| solamyl na podsypání | Bramborový škrob |