Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika s vepřovým jazykem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 219 kJ /
6 027 kcal
Bílkoviny298,96 g
– z toho živočišné bílkoviny282,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,22 g
Tuky462,87 g
– nasycené154,62 g
– nenasycené228,66 g
–– mononenasycené187,78 g
–– polynenasycené40,88 g
––– omega 31,98 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 2,99 g
Sodík 3,14 g
Sůl7,53 g
Sacharidy155,25 g
– cukry23,25 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového boku bez kostí, kůže a chrupavek Vepřový bok 1000 g
0,5 kg 0,5 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
0,5 kg 0,5 kg vepřového jazyka
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 dl 4 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 400 ml
0,5 dl 0,5 dl bílého přírodního vína Víno bílé suché 50 ml
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
100 g 100 g slaniny bez kůže Špek 100 g
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
olej na vymazání formy Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř bílý Pepř bílý
zázvor Zázvor sušený
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.