Nutriční hodnoty (Rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 853 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 1,89 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 542 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 23,34 g |
| – cukry | 13,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapří hlava | Kapr hlava | |
| 100 g 100 g rybích vnitřností (mlíčí, jikry, játra) | ||
| 400 g 400 g odřezků z kapra (a páteř) | Kapr | 400 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 lžic 5 lžic sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | |
| olej | Olej řepkový |