Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie853 kJ /
204 kcal
Bílkoviny9,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,58 g
Tuky1,89 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené1,26 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy23,34 g
– cukry13,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapří hlava Kapr hlava
100 g 100 g rybích vnitřností (mlíčí, jikry, játra)
400 g 400 g odřezků z kapra (a páteř) Kapr 400 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 lžíc 5 lžíc sádla Sádlo vepřové 75 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
rohlíky (na krutonky) Rohlík pšeničný bílý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.