Nutriční hodnoty (Zavináče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 551 kJ / 3 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 200,00 g |
| – nasycené | 60,00 g |
| – nenasycené | 120,00 g |
| –– mononenasycené | 80,00 g |
| –– polynenasycené | 40,00 g |
| ––– omega 3 | 10,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 10,04 g |
| Sůl | 25,00 g |
| Sacharidy | 180,00 g |
| – cukry | 150,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg malých plevelných rybiček | Sardinky v oleji | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 l 1,5 l 8% octa | Ocet lihový | 1500 ml |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 20 kuliček 20 kuliček celého černého pepře | Pepř černý |