Nutriční hodnoty (Hrníčkové jablkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 988 kJ / 5 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,02 g |
Tuky | 179,38 g |
– nasycené | 28,43 g |
– nenasycené | 135,54 g |
–– mononenasycené | 95,64 g |
–– polynenasycené | 39,90 g |
––– omega 3 | 10,75 g |
Vláknina | 58,83 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 791,53 g |
– cukry | 407,33 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 menších jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 lžíce 1 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mletých oříšků | Lískový ořech | 15 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |