Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčkové jablkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 988 kJ /
5 255 kcal
Bílkoviny89,31 g
– z toho živočišné bílkoviny30,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,02 g
Tuky179,38 g
– nasycené28,43 g
– nenasycené135,54 g
–– mononenasycené95,64 g
–– polynenasycené39,90 g
––– omega 310,75 g
Vláknina58,83 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 544 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy791,53 g
– cukry407,33 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 menších jablek Jablko čerstvé 1500 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce kokosu Kokos strouhaný 15 g
1 lžíce 1 lžíce mletých oříšků Lískový ořech 15 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.