Pangasius přírodní

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 30 min. 3 porce Ryby 8 názorů

Suroviny

Pangasius
koření na ryby
sůl
citronová šťáva
hladká mouka na obalení
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pangasius přírodní

  • casino casino(neregistrovaný)

    Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp :-D

    Pangasius přírodní???
    No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní:-))
    Račte sami posoudit, co je co:
    http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
    http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
    ...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná:-(( (jedno jsou hodinky a holínky) :-))

    Odpovědět

  • babetko babetko

    Včera jsem zkoušela a výborné :-D +6 bod :yes:

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku:-K:yes:

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Úplně s tebou Ivanko souhlasím :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.:-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Hmm, aha:-)), já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně;-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry :-*:-D,celou plochou ruky mačkám na rybu

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek:-8. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě:-)):-D Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!:-D

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangas recepty recepty pangasius recept pangas pangasius recept pangasius recepty pangasius příprava recept pangasius příprava pangasius panganis pangas recept smažený pangasius smažený pangas ryba na přírodno přírodní ryba pangasius smažený smazeny pangacius pangas příprava recepty pangas ryba přírodně přírodní ryba recept

Zapomněl/a jsem heslo