Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú v citrónové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 566 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 30,99 g |
| – nasycené | 8,40 g |
| – nenasycené | 14,84 g |
| –– mononenasycené | 10,86 g |
| –– polynenasycené | 3,97 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 32,74 g |
| – cukry | 1,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
| 2 dl 2 dl slepičího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 30 g 30 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 30 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 0,5 0,5 šťáva z jedné poloviny citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |