Řezy rafaelo - hrnkové

maiia Kuchařka:

Moučníky , Řezy 36 názorů

510

Suroviny

2 vejce
1 hrnek moučkového cukru
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
1/2 hrnku oleje
prášek do pečiva
Posypka
hrnek kokosu
1/2 hrnku moučkového cukru
smetana ke šlehání na zalití
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na těsto smíchat a nalít na vymazaný a vysypaný plech. Posypat posypkou (smíchaný kokos s cukrem).
    Péct 25-30 minut a po vyndání z trouby hned polít šlehačkou, těsto se zatáhne.
    Když je málo šlehačky, zředím ji mlékem.
    Buchta je výborná, není suchá a vydrží dlouho vláčná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řezy rafaelo - hrnkové

  • Petra Petra (neregistrovaný)

    Tak tahle buchta je naprostá rychlovka a musím říci, že si našla oblibu u nás v rodině..
    Šlehačku jsem řízla s mlékem ..Všem doporučuji.. :-p

    Odpovědět

  • Venca Venca(neregistrovaná)

    Na tuto placku nedám dopustit.Za 10 minut půl deváté jsem začal a teď je 9 hodin, po buchtě ani stopa. Jednoduchá, rychlá a dobrá.Jen do těsta dávám místo cukru moučky cukr písek.:yes::-)

    Odpovědět

  • Roza Roza(neregistrovaná)

    Horsi rezy jsem nejedla :-O:-S. Rodina to zhodnotila na "celkem dobry", takze za 3 s odrenyma usima :-//:no:

    Odpovědět

  • šárka šárka(neregistrovaná)

    do těsta dej místo moučkového krupici

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Také jsem ji vyzkoušela a hned si v rodině a u přátel i u kolegů našla velkou oblibu.
    Přidávám do posypu ještě sekané mandle, které obohatí chuť a zvýší křupavost
    Někdy dám i o jednu šlehačku více (rodina nemá ráda suché dusivé buchty).
    Zájem o recept pro jeho jednoduchost, rychlost a chutnost je stále velký ;-)

    Odpovědět

  • Mirka Mirka(neregistrovaná)

    Luxusní buchtička :-K Dala mi na ní tip kamarádka a je opravdu mňamózní :yes:

    Odpovědět

  • Nella Nella

    Tááák a je to :-))) chuťovka, která nikdy nezklame... :-!:-!
    Trošičku jsem si to vylepšila...zítra já, kamarádka a můj přítel oslavujeme čtvrt století, tak snad bude chutnat...přikládám fotečku :-p:-p

    Odpovědět

  • Eva Eva (neregistrovaný)

    Já tento recept dělala už několikrát a je moc dobré, když místo hrnku kokosu, cukru a šlehačky jsem použila do hrnku kokos s nahrubo nasekané ořechy, bez cukru a potom na to nalít slazené kondenzované mléko - mňam;-)

    Odpovědět

  • Fifinka 21 Fifinka 21(neregistrovaný)

    Zdravim všechny, trochu jsem to poupravila. Než jsem nahoru nadala kokos, tak jsem tam dala ještě jahody, pak to posypala kokosovými chipsy a cukr vynechala. Bylo to výborné doporučuji :-p

    Odpovědět

  • phamka phamka

    uz se to pece

    Odpovědět

  • Bohouš Bohouš(neregistrovaný)

    tato buchta je výborna i pro ty největší mlsali a těm co buchta nechutná už sou rozmazleni možná mnoho

    Odpovědět

  • Betyna Betyna

    Tohle je jedna z mála buchet, které nemám ráda, a nechutná ani rodině, pekla jsem ji jen jednou ale nezaujala, a ani na návštěně u jiných lidí mi nechutnala, i když vím že je mezi lidmi hodně oblíbená...

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Tahle buchtička je prostě skvělá.A když zalijete dvemi smetanamy,nic se tím nezkazí!!:yes:

    Odpovědět

  • Lenča Lenča(neregistrovaná)

    Tyto řezy jsem dříve taky dělávala ale bohužel se 2 dětmi už není moc času ;-( ale dneska si je uděláme :-K

    Odpovědět

  • DANILLA DANILLA

    Delala jsem ji dnes,musim řict ze rychla a osvezujici:-)) :yes:

    Odpovědět

1 2 3

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo