

Řezy rafaelo - hrnkové
Suroviny
- 2 vejce
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 hrnek mléka
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1/2 hrnku oleje
- prášek do pečiva
- Posypka
- hrnek kokosu
- 1/2 hrnku moučkového cukru
- smetana ke šlehání na zalití
Postup přípravy receptu
Suroviny na těsto smíchat a nalít na vymazaný a vysypaný plech. Posypat posypkou (smíchaný kokos s cukrem).
Péct 25-30 minut a po vyndání z trouby hned polít šlehačkou, těsto se zatáhne.
Když je málo šlehačky, zředím ji mlékem.
Buchta je výborná, není suchá a vydrží dlouho vláčná.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Řezy rafaelo - hrnkové
-
dnes jsem ji vyzkoušela,a rodině moc chutnala????
-
Tak tahle buchta je naprostá rychlovka a musím říci, že si našla oblibu u nás v rodině..
Šlehačku jsem řízla s mlékem ..Všem doporučuji.. -
Na tuto placku nedám dopustit.Za 10 minut půl deváté jsem začal a teď je 9 hodin, po buchtě ani stopa. Jednoduchá, rychlá a dobrá.Jen do těsta dávám místo cukru moučky cukr písek.
-
Horsi rezy jsem nejedla
. Rodina to zhodnotila na "celkem dobry", takze za 3 s odrenyma usima
-
do těsta dej místo moučkového krupici
-
Také jsem ji vyzkoušela a hned si v rodině a u přátel i u kolegů našla velkou oblibu.
Přidávám do posypu ještě sekané mandle, které obohatí chuť a zvýší křupavost
Někdy dám i o jednu šlehačku více (rodina nemá ráda suché dusivé buchty).
Zájem o recept pro jeho jednoduchost, rychlost a chutnost je stále velký -
Luxusní buchtička
Dala mi na ní tip kamarádka a je opravdu mňamózní
-
Tááák a je to
) chuťovka, která nikdy nezklame...
Trošičku jsem si to vylepšila...zítra já, kamarádka a můj přítel oslavujeme čtvrt století, tak snad bude chutnat...přikládám fotečku -
Já tento recept dělala už několikrát a je moc dobré, když místo hrnku kokosu, cukru a šlehačky jsem použila do hrnku kokos s nahrubo nasekané ořechy, bez cukru a potom na to nalít slazené kondenzované mléko - mňam
-
Zdravim všechny, trochu jsem to poupravila. Než jsem nahoru nadala kokos, tak jsem tam dala ještě jahody, pak to posypala kokosovými chipsy a cukr vynechala. Bylo to výborné doporučuji
-
uz se to pece
-
tato buchta je výborna i pro ty největší mlsali a těm co buchta nechutná už sou rozmazleni možná mnoho
-
Tohle je jedna z mála buchet, které nemám ráda, a nechutná ani rodině, pekla jsem ji jen jednou ale nezaujala, a ani na návštěně u jiných lidí mi nechutnala, i když vím že je mezi lidmi hodně oblíbená...
-
Tahle buchtička je prostě skvělá.A když zalijete dvemi smetanamy,nic se tím nezkazí!!
-
Tyto řezy jsem dříve taky dělávala ale bohužel se 2 dětmi už není moc času
ale dneska si je uděláme