Nutriční hodnoty (Podvodnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 741 kJ / 3 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
| Tuky | 255,55 g |
| – nasycené | 161,60 g |
| – nenasycené | 89,30 g |
| –– mononenasycené | 79,22 g |
| –– polynenasycené | 10,08 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 304,61 g |
| – cukry | 32,21 g |
| ––– laktóza | 6,81 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 300 g 300 g změklého másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 300 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 6 lžic 6 lžic vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
| 5 g 5 g cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
| 2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |