Nutriční hodnoty (Kecaný koláč (Kleckslkuchen))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 13 293 kJ / 3 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
| Tuky | 110,15 g |
| – nasycené | 61,54 g |
| – nenasycené | 40,78 g |
| –– mononenasycené | 34,53 g |
| –– polynenasycené | 6,25 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 908 mg |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 460,77 g |
| – cukry | 103,89 g |
| ––– laktóza | 13,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
| 100 g 100 g másla (Héry) | Máslo kravské | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| mák | Mák modrý | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| máslo | Máslo kravské |