Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Verunčino kuře na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie990 kJ /
237 kcal
Bílkoviny1,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky22,44 g
– nasycené10,86 g
– nenasycené11,31 g
–– mononenasycené9,03 g
–– polynenasycené2,28 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-5 3-5 kuřecích stehen Kuře stehno s kůží
bujon Bujón hovězí
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 drůbeží paštiky v kelímku Paštika vepřová
muškátový květ mletý Muškát květ sušený
mletý zázvor Zázvor sušený mletý
sladká paprika mletá Paprika červená sušená
sůl nebo vegeta Sůl mořská
smetana na zjemnění Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka + voda (záklechtka). Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.