Krkovička na česneku

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Vepřové maso 35 názorů

537

Suroviny

Vepřová krkovička podle počtu stravujících
8 stroužků česneku
lžíce sádla
cibule
koření na krkovičku "krkovička s česnekem"
sůl
lžíce sádla
trochu vody
Recept si zatím oblíbilo 37 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pekáček si nakrájíme cibuli a uložíme na ni osolenou a okořeněnou krkovičku.

  2. Hojně zasypeme česnekem, přidáme lžíci sádla, podlijeme trochou vody a pečeme dozlatova.

  3. Jako příloha je vhodný vařený brambor, nebo bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 628 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička na česneku

  • Cukr44: Odkryté :-)

    Odpovědět

  • Cukr44 Cukr44

    Dobrý den recept mě velmi zaujal chci se jen zeptat pečetě zakryté nebo odkryté ?:-8

    Odpovědět

  • casino: no jaký jsi zas "můdrý"8-(

    Odpovědět

  • Zuzana: Já ji někdy nenaklepávám proto, že ji dělám v pomalém hrnci, jinak většinou ano.

    Odpovědět

  • Zuzana Zuzana(neregistrovaná)

    Já když peču krkovici tak ani nenaklepavam a ani nepředsmažuji, je to zbytečné, a je vždy skvělá.
    Proč mě ani nepřekvapuje Casinova neotesanost..........

    Odpovědět

  • casino casino

    Zdeněk:
    Pokud budete "zatahovat" PLÁTKY masa, tak je to k ničemu :-)

    Jana Dorazinová-Remková:
    No, proč mě ani nepřekvapuje, že si nepamatujete základní věci...

    Odpovědět

  • Zdeněk: Zdeňku, je to z roku 2009, tak si dost dobře nepamatuji co a jak, ale většinou maso naklepávám :-). Já taky maso nechávám zatáhnout a pak ho dávám péct :-)

    Odpovědět

  • Zdeněk Zdeněk(neregistrovaný)

    Ahoj chtěl bych tento recept zkusit zitra.Jen mam dotaz, naklepali jste maso dopředu? A co kdybych maso nejdřív osmahl na pánvi aby se zatáhlo, a pak ho dal teprve péct? Díky za odpověď ☺

    Odpovědět

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :yes::yes: v jednoduchosti je krása i chuť <3

    Odpovědět

  • Jirka: Správně :-). Pokud člověk nikam neodejde a malinko hlídá, co peče, mělo by to vždy dopadnout dobře :-)

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Jana Remkova: Děkuji. :-) nakonec jsem dle instrukcí kamarádky pekl na asi 180°C, celkem něco přes 1,5 hodiny, pekl zakryté, maso obracel, tím zůstalo hezky šťavnaté, ke konci odkryl, aby se více opeklo. Hezký zbytek dne! ;-)

    Odpovědět

  • Jirka: Myslím, že hodinka by stačila. Těch 200 st. by mělo být ok. Takže taky podle barvy masa.

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Jak dlouho a na kolik stupňů pečeme? 200°C, cca 1,5 hodiny?

    Odpovědět

  • kustka kustka

    Vypadá luxusně-ukládám a udělám na víkend.:yes: ;-)

    Odpovědět

  • nasud nasud(neregistrovaný)

    Lenchula:potri medom a uvidíš

    Odpovědět

1 2 3

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: krkovice na česneku krkovička na česneku pečená krkovice na česneku vepřová krkovice na česneku recept na krkovícku jak upravit krkovičku recepty z krkovičky recept z krkovičky vepřová krkovička na česneku pečeme krkovičku vepřové krkovice na česneku jak upravit krkovici na česneku krkovička jak upéct krkovičku pečená krkovička na česneku pečeme vepřovou krkovici jak upravit vepřovou krkovici krkovička s česnekem krkovička recepty

Zapomněl/a jsem heslo