Krkovička na česneku
Vepřová krkovice je chutné a šťavnaté maso, které lze upravit všemi možnými způsoby a vždy si na ní pochutnáte. Sama o sobě je krkovička plná chuti, a proto nepotřebuje žádné složité dochucení. Zasypte jí česnekem, upečte v troubě a získáte výborný oběd téměř bez práce.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 488 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 29,92 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2018 12:39
Dnes k obědu s bramborovou kaší a moc jsme si pochutnali. Určitě bude brzy repete. ![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
7. 2. 2018 10:30
Cukr44: Odkryté
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
7. 2. 2018 05:43
Dobrý den recept mě velmi zaujal chci se jen zeptat pečetě zakryté nebo odkryté ?
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
13. 1. 2018 11:41
casino: no jaký jsi zas "můdrý"
![8-( 8-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/11.png)
13. 1. 2018 11:40
Zuzana: Já ji někdy nenaklepávám proto, že ji dělám v pomalém hrnci, jinak většinou ano.
13. 1. 2018 07:24
Já když peču krkovici tak ani nenaklepavam a ani nepředsmažuji, je to zbytečné, a je vždy skvělá.
Proč mě ani nepřekvapuje Casinova neotesanost..........
Proč mě ani nepřekvapuje Casinova neotesanost..........
13. 1. 2018 01:25
Zdeněk:
Pokud budete "zatahovat" PLÁTKY masa, tak je to k ničemu![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jana Dorazinová-Remková:
No, proč mě ani nepřekvapuje, že si nepamatujete základní věci...
Pokud budete "zatahovat" PLÁTKY masa, tak je to k ničemu
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jana Dorazinová-Remková:
No, proč mě ani nepřekvapuje, že si nepamatujete základní věci...
13. 1. 2018 01:04
Zdeněk: Zdeňku, je to z roku 2009, tak si dost dobře nepamatuji co a jak, ale většinou maso naklepávám
. Já taky maso nechávám zatáhnout a pak ho dávám péct
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
13. 1. 2018 00:43
Ahoj chtěl bych tento recept zkusit zitra.Jen mam dotaz, naklepali jste maso dopředu? A co kdybych maso nejdřív osmahl na pánvi aby se zatáhlo, a pak ho dal teprve péct? Díky za odpověď ☺
19. 2. 2017 22:37
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
28. 1. 2017 20:57
Jirka: Správně
. Pokud člověk nikam neodejde a malinko hlídá, co peče, mělo by to vždy dopadnout dobře
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
28. 1. 2017 20:12
Jana Remkova: Děkuji.
nakonec jsem dle instrukcí kamarádky pekl na asi 180°C, celkem něco přes 1,5 hodiny, pekl zakryté, maso obracel, tím zůstalo hezky šťavnaté, ke konci odkryl, aby se více opeklo. Hezký zbytek dne!
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
28. 1. 2017 16:03
Jirka: Myslím, že hodinka by stačila. Těch 200 st. by mělo být ok. Takže taky podle barvy masa.
28. 1. 2017 13:32
Jak dlouho a na kolik stupňů pečeme? 200°C, cca 1,5 hodiny?
12. 4. 2016 07:33
Vypadá luxusně-ukládám a udělám na víkend.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: krkovice na česneku krkovička na česneku vepřová krkovice na česneku pečená krkovice na česneku recept na krkovícku jak upravit krkovičku jak upéct krkovici jak upéct krkovičku recepty z krkovičky recept z krkovičky pečeme krkovičku vepřová krkovička na česneku jak upravit krkovici krkovička vepřové krkovice na česneku na česneku pečeme krkovici pečeme vepřovou krkovici jak upravit vepřovou krkovici pečená krkovička na česneku
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sádlo, cibule, koření, sůl, sádlo, voda
Krkovička na česneku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjr1
36 názorů