Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na česneku

Vepřová krkovice je chutné a šťavnaté maso, které lze upravit všemi možnými způsoby a vždy si na ní pochutnáte. Sama o sobě je krkovička plná chuti, a proto nepotřebuje žádné složité dochucení. Zasypte jí česnekem, upečte v troubě a získáte výborný oběd téměř bez práce.

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 4. 2009 11:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 488 kJ / 356 kcal
Bílkoviny3,96 g
Tuky29,92 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gillan63 gillan63

28. 6. 2018 11:39

Dnes k obědu s bramborovou kaší a moc jsme si pochutnali. Určitě bude brzy repete. :-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2018 09:30

Cukr44: Odkryté :-)

Cukr44 Cukr44

7. 2. 2018 04:43

Dobrý den recept mě velmi zaujal chci se jen zeptat pečetě zakryté nebo odkryté ?:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2018 10:41

casino: no jaký jsi zas "můdrý"8-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2018 10:40

Zuzana: Já ji někdy nenaklepávám proto, že ji dělám v pomalém hrnci, jinak většinou ano.

Zuzana

13. 1. 2018 06:24

Já když peču krkovici tak ani nenaklepavam a ani nepředsmažuji, je to zbytečné, a je vždy skvělá.
Proč mě ani nepřekvapuje Casinova neotesanost..........

casino casino

13. 1. 2018 00:25

Zdeněk:
Pokud budete "zatahovat" PLÁTKY masa, tak je to k ničemu :-)

Jana Dorazinová-Remková:
No, proč mě ani nepřekvapuje, že si nepamatujete základní věci...

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2018 00:04

Zdeněk: Zdeňku, je to z roku 2009, tak si dost dobře nepamatuji co a jak, ale většinou maso naklepávám :-). Já taky maso nechávám zatáhnout a pak ho dávám péct :-)

Zdeněk

12. 1. 2018 23:43

Ahoj chtěl bych tento recept zkusit zitra.Jen mam dotaz, naklepali jste maso dopředu? A co kdybych maso nejdřív osmahl na pánvi aby se zatáhlo, a pak ho dal teprve péct? Díky za odpověď ☺

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 2. 2017 21:37

:yes::yes: v jednoduchosti je krása i chuť <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2017 19:57

Jirka: Správně :-). Pokud člověk nikam neodejde a malinko hlídá, co peče, mělo by to vždy dopadnout dobře :-)

Jirka

28. 1. 2017 19:12

Jana Remkova: Děkuji. :-) nakonec jsem dle instrukcí kamarádky pekl na asi 180°C, celkem něco přes 1,5 hodiny, pekl zakryté, maso obracel, tím zůstalo hezky šťavnaté, ke konci odkryl, aby se více opeklo. Hezký zbytek dne! ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2017 15:03

Jirka: Myslím, že hodinka by stačila. Těch 200 st. by mělo být ok. Takže taky podle barvy masa.

Jirka

28. 1. 2017 12:32

Jak dlouho a na kolik stupňů pečeme? 200°C, cca 1,5 hodiny?

kustka kustka

12. 4. 2016 06:33

Vypadá luxusně-ukládám a udělám na víkend.:yes: ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice na česneku krkovička na česneku vepřová krkovice na česneku pečená krkovice na česneku recept na krkovícku jak upravit krkovičku jak upéct krkovici jak upéct krkovičku recepty z krkovičky recept z krkovičky pečeme krkovičku vepřová krkovička na česneku jak upravit krkovici krkovička vepřové krkovice na česneku na česneku pečeme krkovici pečeme vepřovou krkovici jak upravit vepřovou krkovici pečená krkovička na česneku

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sádlo, cibule, koření, sůl, sádlo, voda

TopRecepty.cz

Krkovička na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjr1