Krkovička na česneku

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 27 názorů

534

Suroviny

Vepřová krkovička podle počtu stravujících
8 stroužků česneku
lžíce sádla
cibule
koření na krkovičku "krkovička s česnekem"
sůl
lžíce sádla
trochu vody
Recept si zatím oblíbilo 34 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pekáček si nakrájíme cibuli a uložíme na ni osolenou a okořeněnou krkovičku.

  2. Hojně zasypeme česnekem, přidáme lžíci sádla, podlijeme trochou vody a pečeme dozlatova.

  3. Jako příloha je vhodný vařený brambor, nebo bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 4 069 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička na česneku

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :yes::yes: v jednoduchosti je krása i chuť <3

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jirka: Správně :-). Pokud člověk nikam neodejde a malinko hlídá, co peče, mělo by to vždy dopadnout dobře :-)

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Jana Remkova: Děkuji. :-) nakonec jsem dle instrukcí kamarádky pekl na asi 180°C, celkem něco přes 1,5 hodiny, pekl zakryté, maso obracel, tím zůstalo hezky šťavnaté, ke konci odkryl, aby se více opeklo. Hezký zbytek dne! ;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jirka: Myslím, že hodinka by stačila. Těch 200 st. by mělo být ok. Takže taky podle barvy masa.

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Jak dlouho a na kolik stupňů pečeme? 200°C, cca 1,5 hodiny?

    Odpovědět

  • kustka kustka

    Vypadá luxusně-ukládám a udělám na víkend.:yes: ;-)

    Odpovědět

  • nasud nasud(neregistrovaný)

    Lenchula:potri medom a uvidíš

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Dnes bylo k obědu, vynikající:-p, jako přílohu jsem udělala opečené brambory.:-K Posílám bodíka

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Hedwika: super!:-)

    bara.it: díky Báro!!

    Odpovědět

  • Hedwika Hedwika

    Jana Remkova: Ivana79 dotáhla vynikající receptík k dokonalosti: naházela vše do jednoho kastrolu:yes::yes::yes:. Díky Vám, milé dámy, móóóc jsme si pochutmali:-*:-*:-*

    Odpovědět

  • bara.it bara.it

    Janinko - tak jsem zase jednou sahla po tvem receptiku a bylo mi predem jasne, ze je to nase krevni skupina - a nespletla jsem se. Uz pribiha bodik :yes:18:yes: a davam taky fotku meho dila:-K

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    ella1::-D:-D:-D:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • ella1 ella1

    v náhodných se m i tohle objevilo a to je skoro deset večer ;-(na noc hrozná představa si to nedat teda....dieta nedieta,mít to doma v kastrolu,už to ohřívám....:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Lenchula: Díky!! Příště se to určitě povede, stačí ke konci, pokud máš zapnout gril, nebo horký vzduch na cca 5 min.;-)

    Odpovědět

  • Lenchula Lenchula

    Dělala jsem přítelovi a moc mu to chutnalo. akorát se mi to nepodařilo udělat tak zlatavé, jak máte na fotkách :-) :yes:

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo