Nutriční hodnoty (Zapečené mleté maso s kapustičkami a bramborovou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 128 kJ / 1 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 105,57 g |
– nasycené | 45,06 g |
– nenasycené | 54,72 g |
–– mononenasycené | 43,69 g |
–– polynenasycené | 11,03 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 347 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 72,43 g |
– cukry | 9,53 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1/2 1/2 malého pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 smetana 30% | Smetana kravská sladká 12% | |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězí masa) | Vepřový ořez | 500 g |
25 25 ks růžiček kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1/2 balení 1/2 balení Gyros koření | Provensálské koření | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |