Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené mleté maso s kapustičkami a bramborovou peřinkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 128 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny110,65 g
– z toho živočišné bílkoviny101,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,98 g
Tuky105,57 g
– nasycené45,06 g
– nenasycené54,72 g
–– mononenasycené43,69 g
–– polynenasycené11,03 g
––– omega 30,66 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,50 g
Sacharidy72,43 g
– cukry9,53 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1/2 1/2 malého pórku Pórek čerstvý
1 1 smetana 30% Smetana kravská sladká 12%
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
sůl Sůl mořská
500 g 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězí masa) Vepřový ořez 500 g
25 25 ks růžiček kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/2 balení 1/2 balení Gyros koření Provensálské koření
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.