Nutriční hodnoty (Omáčka z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 806 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 29,34 g |
– nasycené | 11,71 g |
– nenasycené | 16,61 g |
–– mononenasycené | 12,06 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 19,40 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 středně velké bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
30 g 30 g tuku | Margarín | 30 g |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
1 1 střik sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
1 dl 1 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
lžíce lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |