Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 806 kJ /
432 kcal
Bílkoviny4,96 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky29,34 g
– nasycené11,71 g
– nenasycené16,61 g
–– mononenasycené12,06 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 30,40 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy19,40 g
– cukry12,60 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 středně velké bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
30 g 30 g tuku Margarín 30 g
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
1 1 střik sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
1 dl 1 dl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
lžíce lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.