Nutriční hodnoty (Pivní štrúdl s pivní glazurou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g |
Tuky | 109,20 g |
– nasycené | 27,11 g |
– nenasycené | 75,71 g |
–– mononenasycené | 48,74 g |
–– polynenasycené | 26,97 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 42,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 499,11 g |
– cukry | 144,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g ztuženého tuku | Margarín | 150 g |
1/4 l 1/4 l tmavého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
6-8 6-8 jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
vanilka | Vanilkové lusky | |
skořice | Skořice ceylonská | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
na másle osmažená strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
rozinky namočené v pivu (asi 1 dl) | Rozinky | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
rozpuštěný plátek plátek másla na potření | Máslo kravské | |
pivo (které zbylo po namočení rozinek) | Pivo světlé 10ᵒ | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské |