Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 46,22 g |
| – nasycené | 16,30 g |
| – nenasycené | 22,96 g |
| –– mononenasycené | 11,44 g |
| –– polynenasycené | 11,52 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 882 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
| 2 2 polévkové lžíce majolky | Majonéza | |
| 3 3 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| pažitka (pokud máme čerstvou, dáme čerstvou) | Pažitka čerstvá |