Nutriční hodnoty (Medová kachna s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 471 kJ / 1 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,11 g |
| Tuky | 4,44 g |
| – nasycené | 1,19 g |
| – nenasycené | 2,56 g |
| –– mononenasycené | 0,98 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 27,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14,45 g |
| Sůl | 36,00 g |
| Sacharidy | 213,48 g |
| – cukry | 187,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna o váze alespoň 2 kg | Kachna | |
| 4-5 lžiček 4-5 lžiček soli | Sůl mořská | 36 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 4-5 4-5 kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky kmínu | Kmín | 12.5 g |
| vývar na podlití (dle potřeby) | Vývar masový | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 126 g |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| osmažené bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |