Nutriční hodnoty (Pravé italské tagliatelle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 545 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 15,46 g |
| – nasycené | 9,16 g |
| – nenasycené | 5,86 g |
| –– mononenasycené | 5,05 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,04 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 29,00 g |
| – cukry | 14,54 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g těstovin tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 500 g |
| 200 g 200 g mletého masa mix | Vepřová plec | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 10 10 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 3 3 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| pažitka (či petržel) | Pažitka čerstvá | |
| koření na špagety | Provensálské koření |