Nutriční hodnoty (Vepřové s jablky na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,52 g |
| Tuky | 5,42 g |
| – nasycené | 1,77 g |
| – nenasycené | 3,36 g |
| –– mononenasycené | 1,69 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 13,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 42,14 g |
| – cukry | 32,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 200 ml 200 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |