Bábovka Ing. Petr

www.zarovi.cz Kuchařka:

Moučníky , Bábovky 114 názorů

5128

Suroviny

2 dcl mléka
20 dkg krupicový cukr
2 lžíce kakaa
28 dkg polohrubé mouky
1 balíček prášku do pečiva
1,5 dcl oleje
2 ks vejce
Recept si zatím oblíbilo 128 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Utřeme vejce s cukrem.

  2. Postupně vmícháme olej, mouku s práškem do pečiva a mléko.

  3. Část těsta ochutíme kakaem a zvlášť vlijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme asi 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 059 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bábovka Ing. Petr

  • Petrabb Petrabb

    Rychlá a chutná :)

    Odpovědět

  • Alahatl Alahatl

    Děláme ji často, je výborná.

    Odpovědět

  • citalec citalec(neregistrovaný)

    Rychlá, jednoduchá, žádné oddělování bílku od žloutku, vždy se povedla. Díky za recept.:yes:

    Odpovědět

  • NADEI NADEI

    :yes: ručně ,stručně , tak to má být :-) bábovka je upečená, ochutnaná a vyfocená,teď už jen ta návštěva :-O super :yes:

    Odpovědět

  • Sabina Sabina(neregistrovaná)

    Výborná chválím,do světlého těsta jsem přidala trošku tvarohu.;-)

    Odpovědět

  • Smidlova Smidlova

    Mooooc dobrá byla. Už není, přišla návštěva a nezbyl ani kousíček. Velká pochvala za recept.

    Odpovědět

  • Alahatl Alahatl

    Sníh z vajec netřeba?

    Odpovědět

  • pazderka83 pazderka83

    Vinikajici :yes: Moje prvni mramorova babovka a hned se povedla na 1!!! :-K Dekuji za recept :-)

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Petra:
    Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím :-)
    I mramorování se povedlo :-)

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Pavlíno, přečtěte si první komentáře, je to tam popsané :) Také myslím, že by možná stačilo jen promíchat špejlí.

    Odpovědět

  • Pavlína Pavlína(neregistrovaná)

    Zdravím, bábovka vypadá nádherně, chtěla jsem se ale zeptat jak docílíte toho krásného mramorování? - vlijete vrstvu světlého těsta, poté kakaovou, poté zase světlou a takto opakujete??? (já dám všechnu světlou a poté všechnu kakaovou, a to je asi ta chyba že jo?)

    Odpovědět

  • LLenule LLenule

    Povedla se na 1:yes: Přidala jsem nakrájená jablíčka na kostičky, příště ráda zopakuji:-)

    Odpovědět

  • anitramek anitramek

    Rychlá, skvělá, chutná...prostě nemá chybu :yes::-p

    Odpovědět

  • satan satan

    Dnes jsem pekl poprvé v životě bábovku podle toho to receptu a výsledek špicovej jak chuťově tak vzhledově tak že bodík:yes::-p

    Odpovědět

  • Monika Filo Monika Filo

    Lepší recept neznám:-) Máme nový sporák, takže jsem si jen vychytala teplotu, 35 minut na 165 st. :-D :yes:

    Odpovědět

1 2 3 5 6 8

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo