Bábovka Ing. Petr

www.zarovi.cz Kuchařka:

Moučníky , Bábovky 114 názorů

5128

Suroviny

2 dcl mléka
20 dkg krupicový cukr
2 lžíce kakaa
28 dkg polohrubé mouky
1 balíček prášku do pečiva
1,5 dcl oleje
2 ks vejce
Recept si zatím oblíbilo 128 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Utřeme vejce s cukrem.

  2. Postupně vmícháme olej, mouku s práškem do pečiva a mléko.

  3. Část těsta ochutíme kakaem a zvlášť vlijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme asi 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 069 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bábovka Ing. Petr

  • Petrabb Petrabb

    Rychlá a chutná :)

    Odpovědět

  • Alahatl Alahatl

    Děláme ji často, je výborná.

    Odpovědět

  • citalec citalec(neregistrovaný)

    Rychlá, jednoduchá, žádné oddělování bílku od žloutku, vždy se povedla. Díky za recept.:yes:

    Odpovědět

  • NADEI NADEI

    :yes: ručně ,stručně , tak to má být :-) bábovka je upečená, ochutnaná a vyfocená,teď už jen ta návštěva :-O super :yes:

    Odpovědět

  • Sabina Sabina(neregistrovaná)

    Výborná chválím,do světlého těsta jsem přidala trošku tvarohu.;-)

    Odpovědět

  • Smidlova Smidlova

    Mooooc dobrá byla. Už není, přišla návštěva a nezbyl ani kousíček. Velká pochvala za recept.

    Odpovědět

  • Alahatl Alahatl

    Sníh z vajec netřeba?

    Odpovědět

  • pazderka83 pazderka83

    Vinikajici :yes: Moje prvni mramorova babovka a hned se povedla na 1!!! :-K Dekuji za recept :-)

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Petra:
    Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím :-)
    I mramorování se povedlo :-)

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Pavlíno, přečtěte si první komentáře, je to tam popsané :) Také myslím, že by možná stačilo jen promíchat špejlí.

    Odpovědět

  • Pavlína Pavlína(neregistrovaná)

    Zdravím, bábovka vypadá nádherně, chtěla jsem se ale zeptat jak docílíte toho krásného mramorování? - vlijete vrstvu světlého těsta, poté kakaovou, poté zase světlou a takto opakujete??? (já dám všechnu světlou a poté všechnu kakaovou, a to je asi ta chyba že jo?)

    Odpovědět

  • LLenule LLenule

    Povedla se na 1:yes: Přidala jsem nakrájená jablíčka na kostičky, příště ráda zopakuji:-)

    Odpovědět

  • anitramek anitramek

    Rychlá, skvělá, chutná...prostě nemá chybu :yes::-p

    Odpovědět

  • satan satan

    Dnes jsem pekl poprvé v životě bábovku podle toho to receptu a výsledek špicovej jak chuťově tak vzhledově tak že bodík:yes::-p

    Odpovědět

  • Monika Filo Monika Filo

    Lepší recept neznám:-) Máme nový sporák, takže jsem si jen vychytala teplotu, 35 minut na 165 st. :-D :yes:

    Odpovědět

1 2 3 5 6 8

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recept babovka bábovka zebra bábovka ing.petr bábovka vynikajici babovka bábovka ing.petra bábovka recept recepty bábovka zdravá bábovka top recepty bábovka jak upéct bábovku babovka ing fantastická bábovka zebra bábovka úžasná bábovka dort zebra levná bábovka olejová bábovka nejlepší ing.petr havlíček recepty zebrová bábovka

Zapomněl/a jsem heslo