Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolské knedlíčky do polévky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 844 kJ /
919 kcal
Bílkoviny25,72 g
– z toho živočišné bílkoviny12,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,75 g
Tuky53,02 g
– nasycené26,27 g
– nenasycené23,55 g
–– mononenasycené19,64 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,15 g
Vláknina3,70 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,40 g
Sacharidy82,80 g
– cukry5,27 g
––– laktóza3,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 dkg 3 dkg slaniny Špek 30 g
10 dkg 10 dkg housky Houska pšeničná 100 g
zelená petržel Petržel kořenová čerstvá
3 dkg 3 dkg uzeného masa Vepřová plec uzená 30 g
4 dkg 4 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 40 g
sůl Sůl mořská
1/16 l 1/16 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 dkg 2 dkg másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.